Tilt-Objektiv 50mm f/1.4 för fullformat


TTArtisan Tilt 50mm f/1.4 objektiv Fullformat

Tilt-objektiv från TTArtisan 50mm f/1.4.
Objektivet är tillverkat helt i metall och har en klassisk manuell design med en räfflad fokusring för smidig och exakt fokusering. Det är även kompatibelt med följefokusriggar, vilket gör det särskilt användbart för filmskapare. Med sin tilt-funktion kan användarna ändra objektivets fokalplan och skapa intressanta effekter som den populära ”miniatyreffekten”. Tilt-funktionen möjliggör korrigering av perspektivdistorsioner, vilket är särskilt användbart vid fotografering av arkitektur och stadslandskap.

TTArtisan Tilt 50mm f/1.4 objektivet är också optimerat för videofunktioner. Dess fokusring och bländarring är utformade för att passa olika följefokusriggar, och den breda bländaröppningen gör det möjligt att skapa en smal skärpedjupseffekt för porträttfotografering. Objektivet har en optisk design bestående av sju element i sex grupper, inklusive två element med högt brytningsindex för att förbättra bildkvaliteten genom att minska aberrationer och distorsioner.

Med TTArtisan Tilt 50mm f/1.4 objektivet får fotografer och filmskapare en kraftfull och flexibel lins för sina systemkameror. Oavsett om det är arkitekturfotografering, landskapsfotografering eller konstnärlig fotografering, ger detta objektiv användarna möjligheten att skapa unika och imponerande bilder med avancerad fokuskontroll.

Objektivet finns just nu till Canon EOS R, Fujifilm X, Leica L, Nikon Z och Sony E kamerahus. Klicka på aktuell kameramodell för att se aktuella priser.

Bilder tagna med TTArtisan Tilt 50mm f/1.4 objektiv.

TTArtisan är ett tillverkare av objektiv och fotografisk utrustning. Företaget är känt för att producera högkvalitativa objektiv med manuell fokus och ett brett utbud av brännvidder. TTArtisan fokuserar på att erbjuda prisvärda alternativ till kända varumärken utan att kompromissa med kvaliteten. Deras objektiv är populära bland entusiaster och professionella fotografer som uppskattar precision, hållbarhet och unika Tilt-funktion. TTArtisan strävar efter att fortsätta erbjuda innovativa lösningar för att möta behoven hos olika fotograferingsstilar och kameraplattformar.

Visningsbilderna är komprimerade och förminskade i storlek och visas med tillstånd från TTArtisan.
En mer utförlig recension av objektivet finns på Fstoppers

Nyheten är presenterad av M.Fäldt 2023-07-06